За Нас

Основана на 11 януари 1996 година, НЕДСТАР ЕООД се превърна във водещо име в областта на електротехниката и иновативните енергийни решения. Стартирайки с ремонт на битова апаратура и търговия, нашата дейност бързо се разшири към проектирането и изграждането на електрически машини и съоръжения.

През 1998 година, НЕДСТАР пуска на пазара своя първи иновативен продукт - Енергоспестяващ ключ за хотелски стаи и офиси, полагайки основите на нашата мисия за енергоспестяващи решения за дома и бизнеса. Оттогава насам, ние се утвърдихме като основен представител и дистрибутор на водещи марки за електрооборудване, видеонаблюдение, озвучаване, и интегрирани системи за сигурност.

Преломен момент в нашата история е 2010 година, когато управителят инж. Недко Пашамов успешно придобива сертификат „СОЛАР ЕКСПЕРТ“ след обучение в Германия. Това знание и опит ни позволиха да разширим нашите услуги към проектирането, доставката и монтажа на Фотоволтаични централи и соларни системи за загряване на вода, отопление и доотопление, което допълнително затвърди нашето лидерство в сектора на възобновяемата енергия.

До днес, НЕДСТАР ЕООД успешно е реализирала множество проекти, като продължаваме да работим върху нови инициативи. Като директен вносител на висококачествени компоненти, ние гарантираме надеждност и ефективност на предлаганите решения, проектирани с продукти от водещи европейски производители.

Наследявайки богатия си опит в електротехниката, от 2014 година разширихме портфолиото си с проектиране, доставка и инсталация на ЛЕД осветление, затвърждавайки позицията си като основен дистрибутор на V-TAC за област Смолян.

В НЕДСТАР ЕООД вярваме в силата на иновациите и устойчивото развитие. Задвижвани от стремежа към екологично чиста енергия и по-светло бъдеще, ние продължаваме да предоставяме решения, които отговарят на нуждите на нашето време.